EF-Gruppen AB

EF-Gruppen AB är generalagent och importör av flertalet produkter och varumärken, allt började 1993 med Da Vinci Gourmet™.

Da Vinci Gourmet, Ltd.

Da Vinci Gourmet Ltd. startades i Coffeeshop-kulturens hemstad Seattle 1989 av Bill Cotter, advokat och Greg Davenport, tillverkare av gourmetchoklad och smakartist i tredje generationen. Idag är Da Vinci Gourmet det marknadsledande segmentet internationellt. Da Vinci finns representerat i mer än 50 länder världen över.
Sedan oktober 2003 ägs Da Vinci Gourmet av Kerry Group, en multinationell mat- och dryckeskoncern.

Coffeelings Sweden AB

Iden med Coffeelings Sweden AB, som det hette ursprungligen, var att hitta en kaffe-syrup till Coffeeshops. Ganska snabbt blev det populärt med kaffedrinkar och fler Caféer insåg storheten. Småskaligt började man sälja till Coffeeshops och Caféer i närområdet men Grossister var framtiden. Idag säljer EF-Gruppen AB endast till grossister och återförsäljare.

Sedan 1 augusti 2007 drivs företaget av Niklas Ekelund, med en bakgrund i grossist branschen. EF såg chansen att förvalta varumärket Da Vinci Gourmet och samtidigt utöka antalet produkter. Vi har idag kontor och lager i Frihamnen och därifrån distribueras produkterna ut till våra kunder

Idag förser våra kunder, grossisterna, Coffeeshops och Restauranger över
hela Sverige med våra varumärken. Vi har ständigt produkter som det frågas om samt produkter som vi blir presenterade för.
Här följer en sammanställning av de produkter vi idag marknadsför och säljer.

Låt det smaka…..
Niklas